iPad 9 64GB WiFi Stellargrå

Nettbrett, 10,2", Grade C 90%

Varenummer: 191834
Brukt iPad 9 64GB WiFi Stellargrå med 2 Års Garanti

iPad 9 64GB WiFi Stellargrå

Nettbrett, 10,2", Grade C 90%

Varenummer: 191834
3 290,00
På lager

Brukt iPad 9 64GB WiFi Stellargrå – Med 2 Års Garanti

Brukt iPad 9 64GB WiFi Stellargrå er et flott valg for deg som ønsker en kraftig og pålitelig nettbrettopplevelse til en rimelig pris. Denne modellen gir deg alt du trenger for å streame, surfe på nettet, lese, jobbe eller spille spill, samtidig som du får tryggheten av 2 års garanti.

Hvorfor Velge en Brukt iPad 9 64GB WiFi Stellargrå?

Ved å velge en brukt iPad 9 får du alle fordelene av Apples pålitelige kvalitet og ytelse, til en lavere pris. En brukt enhet fungerer like bra som en ny, og den har blitt grundig sjekket og nullstilt, slik at du kan bruke den med tillit. Med 2 års garanti er du sikret mot uforutsette feil, og du bidrar til en mer bærekraftig bruk av teknologi ved å velge en brukt enhet.

Hva Du Kan Forvente av en Brukt iPad 9 64GB WiFi Stellargrå?

Alle data fra tidligere brukere er slettet, og operativsystemet er installert på nytt, slik at det føles som om du får en helt ny iPad. Den har gjennomgått strenge kvalitetskontroller for å sikre optimal ytelse, og den kjører de nyeste iPadOS-oppdateringene. Du kan forvente deg et nettbrett som fungerer problemfritt til daglige oppgaver som å streame video, spille spill, bruke apper og surfe på nettet.

Hvor Mye Lagringsplass Er Det?

Med 64GB lagringsplass kan du lagre et bredt utvalg av apper, bilder, videoer og dokumenter. Det er plass til rundt 10.000 bilder i høy kvalitet eller mer enn 50 apper, avhengig av størrelse. Dette gjør iPad 9 ideell for brukere som ønsker å ha god lagringskapasitet for alt fra underholdning til arbeidsrelaterte filer uten å måtte bekymre seg for å gå tom for plass.

Med 2 års garanti og den nyeste programvaren kan du trygt investere i en brukt iPad 9 som er klar til bruk rett ut av boksen.

Produktinformasjon

Annet
  • Støtter Apple Pencil (1.Gen)
  • Støtter Smart Keyboard
Autentisering Touch ID
Farge Stellargrå
Generasjon 9. Generasjon
Ladetilkobling
  • Lightning
  • Smart Connector
Lagringskapasitet 64 GB
Modell iPad 9
Nettverk
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
Operativsystem iPadOS
Prosessor Apple A13
Skjermstørrelse 10,2"
Skjermtype Retina skjerm
Tilstand Litt mer brukt / Grade C