Silikondeksel Samsung Galaxy S22

Gjennomsiktig, Støtter trådløs lading

Varenummer: 190088
Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Transparent – Slank og Beskyttende D Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Transparent – Slank og Beskyttende D Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Transparent – Slank og Beskyttende D

Silikondeksel Samsung Galaxy S22

Gjennomsiktig, Støtter trådløs lading

Varenummer: 190088
5706470132320
149,00
På lager

Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Gjennomsiktig

Beskytt din Samsung Galaxy S22 med dette elegante transparente silikondekselet. Med sin slanke design og lette konstruksjon gir dekselet både utmerket beskyttelse og muligheten til å fremheve telefonens opprinnelige utseende. Dette TPU-dekselet kombinerer stil og funksjonalitet, og er det perfekte tilbehøret for din enhet.

Slank og Lett Design

Dette transparente silikondekselet har et slankt design som sørger for at telefonen din beholder sitt elegante utseende uten å legge til unødvendig bulk. Det er lettvektig, noe som gjør det komfortabelt å holde og enkelt å ta med seg, enten du er hjemme eller på farten.

Beskyttelse og Kompatibilitet

Til tross for sin lette utforming, gir dette TPU-dekselet god beskyttelse for både bakside og kanter på din Samsung Galaxy S22. Det er laget av slitesterkt termoplastisk polyuretan (TPU), som gir både fleksibilitet og styrke. Dekselet gir full tilgang til alle knapper og porter, inkludert ladeport, høyttalere og kameraer. Dekselet er også kompatibelt med trådløs lading, så du trenger ikke å ta det av når du lader telefonen trådløst.

Stil og Kvalitet

Dette transparente silikondekselet lar deg vise frem telefonens design samtidig som det beskytter den mot riper og skader. TPU-materialet sørger for et fast og behagelig grep, og dekselet er designet for å sitte perfekt rundt din Samsung Galaxy S22. En del av Essentials-kolleksjonen, som er kjent for sin kombinasjon av stil, kvalitet og beskyttelse.

  • Slank design
  • Lett å sette på og ta av
  • Lettvektig
  • Full tilgang til knapper og porter
  • Kompatibel med trådløs lading

Andre kjøpte også:

Produktinformasjon

Farge Gjennomsiktig
Passer til Samsung Galaxy S22