Silikondeksel Samsung Galaxy S22

Sort, Kompatibel med trådløs lading

Varenummer: 190944
Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Sort – Slank og Stilren Beskyttelse Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Sort – Slank og Stilren Beskyttelse

Silikondeksel Samsung Galaxy S22

Sort, Kompatibel med trådløs lading

Varenummer: 190944
5706470134485
149,00
På lager

Samsung Galaxy S22 Silikondeksel Sort

Beskytt din Samsung Galaxy S22 med dette elegante sorte silikondekselet. Med en myk overflate og slank design, gir dekselet både stil og effektiv beskyttelse. Den glatte overflaten gjør telefonen din behagelig å holde, samtidig som den gir enkel tilgang til alle knapper og porter.

Slank og lett beskyttelse

Dette silikondekselet er laget av høykvalitets silikonmateriale som sikrer en perfekt balanse mellom komfort og beskyttelse. Det er både lettvektig og slankt, noe som gjør at det sitter tett på telefonen uten å legge til unødvendig volum. Dekselet tilbyr utmerket beskyttelse for både bakside og kanter av enheten din.

Enkel bruk og kompatibilitet

Det sorte silikondekselet er designet for enkel påføring og fjerning, slik at du kan ta av og sette på dekselet uten problemer. Med full tilgang til alle knapper og porter, inkludert kamera, ladeport og høyttalere, gir dekselet en problemfri opplevelse. Det er også kompatibelt med trådløs lading, så du trenger ikke ta av dekselet for å lade telefonen trådløst.

Stil og funksjonalitet

Dette dekselet kombinerer stil, kvalitet og funksjonalitet i én pakke. Det enkle, men moteriktige designet passer perfekt for deg som ønsker å beskytte telefonen din uten å ofre utseendet. Essensielt tilbehør for enhver Samsung Galaxy S22-eier.

  • Myk overflate
  • Lett å sette på og ta av
  • Lettvektig og slank
  • Full tilgang til knapper og porter
  • Kompatibel med trådløs lading

Produktinformasjon

Farge Sort
Passer til Samsung Galaxy S22