Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke

tastatur, kamera, mus og headset

Varenummer: 172405
Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke tastatur, kamera, mus og headset Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke tastatur, kamera, mus og headset Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke tastatur, kamera, mus og headset Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke tastatur, kamera, mus og headset Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke tastatur, kamera, mus og headset

Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke

tastatur, kamera, mus og headset

Varenummer: 172405
8713439241075
798,00
På lager

Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke


 

Trust Qoby 4-i-1 hjemmekontorsett er et komplett sett som inneholder alt du trenger for en effektiv arbeidsopplevelse hjemmefra. Dette settet inkluderer en trådløs mus og tastatur, et HD-webkamera og hodetelefoner. Med dette hjemmekontorsettet kan du gjennomføre videosamtaler med høy bilde- og talekvalitet, takket være det stilige 720p HD-webkameraet som er kompatibelt med Hangouts, Teams, Zoom og andre plattformer. Det trådløse tastaturet i full størrelse har behagelige tastetrykk og et kompakt design, mens den trådløse musen er kompakt og justerbar med hastighet (800/1200/1600 DPI). Én USB-mottaker brukes til både tastaturet og musen, slik at du slipper å bruke to USB-tilkoblinger på datamaskinen.

Trino HD-webkameraet har en automatisk hvitbalanse som gir klare videoer i alle slags lysforhold og kan festes på skjermen med det medfølgende stativet. Reno-hodetelefonene har polstrede øreputer og justerbar hodebøyle som gir deg komfort under lange videosamtaler, og den følsomme mikrofonen sørger for klar lydkvalitet. Trust Qoby 4-i-1 hjemmekontorsett er den perfekte løsningen for å få jobben gjort hjemmefra.

Produktinformasjon

Bakbelysning tastatur Nei
Overføringsteknologi Trådløs
Tastatur oppsett Nordisk
Tastatur Størrelse Full size