iPhone 13 Pro Silikondeksel

Ultratynt deksel, gjennomsiktig

Varenummer: 190794
iPhone 13 Pro Silikondeksel Transparent | Slank og Lett Beskyttelse iPhone 13 Pro Silikondeksel Transparent | Slank og Lett Beskyttelse iPhone 13 Pro Silikondeksel Transparent | Slank og Lett Beskyttelse

iPhone 13 Pro Silikondeksel

Ultratynt deksel, gjennomsiktig

Varenummer: 190794
5706470123496
129,00
På lager

iPhone 13 Pro Silikondeksel, Transparent

Gi din iPhone 13 Pro en stilren og effektiv beskyttelse med dette gjennomsiktige silikondekselet. Dette dekselet er designet for å være både slankt og lett, noe som gjør det enkelt å ta med seg overalt uten å legge til ekstra bulk på telefonen din.

Slankt og Lett Design

Dette dekselet er spesielt utviklet for å bevare det elegante utseendet til din iPhone 13 Pro. Med sitt ultratynne design gir det deg muligheten til å vise frem telefonens originale estetikk, samtidig som det beskytter både baksiden og sidene mot riper, støt og mindre fall.

Enkel Å Bruke

Med dette dekselet er det enkelt å sette inn og ta ut telefonen når du trenger det. Dekselet er laget av fleksibelt TPU-materiale som gjør det brukervennlig og slitesterkt. Du har også full tilgang til alle knapper, porter og funksjoner uten å måtte fjerne dekselet.

Kompatibelt med Trådløs Lading

Dekselet er kompatibelt med trådløs lading, så du kan enkelt lade din iPhone 13 Pro uten å måtte ta av dekselet. Dette gir deg både bekvemmelighet og beskyttelse i ett enkelt produkt.

Dette gjennomsiktige TPU-dekselet er det perfekte valget for deg som ønsker å beskytte telefonen din, samtidig som du lar dens originale design skinne gjennom. Med sin kombinasjon av slankhet, letthet og funksjonalitet, er dette dekselet et must for alle iPhone 13 Pro-eiere.

Produktinformasjon

Farge Gjennomsiktig
Passer til iPhone 13 Pro