OtterBox Galaxy S22 Symmetry ProPack

Sililondeksel, gir solid beskyttelse

Varenummer: 174754
OtterBox Galaxy S22 Symmetry ProPack OtterBox Galaxy S22 Symmetry ProPack OtterBox Galaxy S22 Symmetry ProPack OtterBox Galaxy S22 Symmetry ProPack

OtterBox Galaxy S22 Symmetry ProPack

Sililondeksel, gir solid beskyttelse

Varenummer: 174754
840104297032
396,88
På lager

OtterBox Galaxy S22 Symmetry Deksel ProPack (gjennomsiktig)

 

Symmetry Series Clear fra OtterBox ser ut til å være et populært valg for de som ønsker en kombinasjon av stil og beskyttelse for sine mobiltelefoner. Dette gjennomsiktige dekselet er designet for å vise frem telefonens originale stil, samtidig som det gir solid beskyttelse mot hverdagslige skader. Det er flott at alle knapper og funksjoner er lett tilgjengelige, slik at du ikke mister noen av telefonens funksjonaliteter mens du bruker dekselet. Og selvfølgelig, den anerkjente OtterBox-beskyttelsen er et stort pluss for de som ønsker å holde telefonen sin trygg fra fall og støt.

 

  • Ultra-slank design: Dette er flott for de som foretrekker et mer diskret og mindre påtrengende deksel, samtidig som de opprettholder en god beskyttelsesnivå.
  • Forhøyede kanter: Dette er en viktig detalj som bidrar til å beskytte skjermen mot riper og skader, spesielt når telefonen legges ned på flate overflater.
  • Kompatibilitet med trådløse ladeputer: Dette betyr at du kan lade telefonen trådløst uten å måtte fjerne dekselet, noe som er både praktisk og tidsbesparende.
  • 5G-kompatible materialer: Dette sikrer at dekselet ikke forstyrrer telefonens evne til å koble seg til 5G-nettverk, noe som er viktig for å opprettholde optimal ytelse og tilkoblingshastighet.

Produktinformasjon

Farge Gjennomsiktig
Passer til Samsung Galaxy S22